Melody Er Her Igjen.

26. april 2012

i Konserter

Melody Gardot - The Absence

Melody Gardot sjarmerte Norge i senk i 2009, først med intervju og opptreden hos Fredrik Skavlan, og etter hvert med en rad utsolgte og kritiker-roste konserter i Oslo, Bergen, Stavanger og Arendal.

«Melody Gardot er omtrent så magisk som navnet hennes tilsier. Dama ser ut som en million dollar i 1958, og hun låter som halvannen million. Minst», skrev Stavanger Aftenblad under overskriften «Perfekt!» og ga terningkast 6.

Nå er hun på vei tilbake med ny-plata «The Absence», anført av den florlett groovy brasilo-popperen «Mira». Albumet kommer i slutten av mai, og Melody ankommer Norge i slutten av november, for konserter i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Fire ganger Melody Gardot i november (oslopuls)

Melody Gardot til Stavanger (Rogalands Avis)