Madam Felle.

8.april 2014

Eggum_MadamFelle_2014_web_800
Det er snart påske! Det betyr at jula definitivt er slutt, og man bør begynne å tenke på neste jul…

Til stor glede for Jan Eggums mange venner og fans i Bergen og omegn, gjenopptok han i fjor tradisjonen med å fylle opp kveld etter kveld på intime og hyggelige Madam Felle. Tiltaket var så populært at billetter til hele 8 konserter relativt raskt ble revet bort, og enda var etterspørselen større enn antall dager til rådighet.

Derfor la vi ut de første konsertene for 2014 allerede i desember. Disse har allerede fått bein å gå på, derfor legger vi nå ut 4 nye konserter.

Eggum inviterer altså til førjulsmoro/melankoli/tristesse også i 2014. Han lover gjenhør med nye og gamle hits, reprise på lange og ganske så dårlige vitser, samt noen nye som ikke er fullt så dårlige men minst like lange. Det blir litt tjo, ikke fullt så mye hei, vakkert, morsomt – og nærmest kjemisk fritt for jul i tradisjonell betydning.

Benytt anledningen til å sikre deg årets førjulsmoro på Madam Felle allerede nå! Eller gi en gave som faktisk varer helt til desember 2014!

Linker til forsalg her:

Onsdag 3. desember 2014 FÅ BILLETTER
Torsdag 4. desember 2014 FÅ BILLETTER
Fredag 5. desember 2014 UTSOLGT
Lørdag 6. desember 2014 UTSOLGT
Onsdag 10. desember 2014 I salg nå!
Torsdag 11. desember 2014 I salg nå!
Fredag 12. desember 2014 I salg nå!
Lørdag 13. desember 2014 I salg nå!

Når Jan Eggum (62) gjester ukas «Senkveld» i anledning hans deltakelse i kinofilmen «Ta meg med», er det en spesiell overraskelse som venter den folkekjære artisten.

Programleder Thomas Numme (43) har nemlig en noe foreldet innrømmelse å komme med. Han begynner forsiktig.

– Jeg har noe jeg må ta opp med deg, Jan. Jeg har vært fan av deg alltid, starter fredagsfjeset.

– Jeg har lyst til å ta opp dette, for det har plaget meg i over 20 år. Jeg dreit meg ut en gang, fortsetter såkalte «Nummis».

Spol tilbake. På ærverdige hotell Bristol i Oslo befinner plutselig en Numme i tjueåra seg. Han er klar for nach. Med en venninne. De ender opp i suiten til Eggum, og jammen er ikke Lillebjørn Nilsen også der.

Det var da det skjedde, øyeblikket som Numme har sett tilbake på med gru.

Les Hva Thomas Numme Sa ..

Magisk Med Eggum Og Sivertsen [osloby]

17.01.2014
Thumbnail image for Magisk Med Eggum Og Sivertsen [osloby]

Mona Levin anmelder for osloby.no: Publikum føler seg hjemme når Jan Eggum og Halvdan Sivertsen står på scenen. Hjemme hos dem. De virker inkluderende og givende, både avslappet og intense, personlige og samkjørte. De småerter seg selv og hverandre, de kan være ustyrtelig morsomme eller dypt rørende, og salen lokkes inn i en stemning av […]

Les hele artikkelen →

-Skal Jeg Fortelle Deg En Utrolig Historie? [BA]

04.01.2014
Thumbnail image for -Skal Jeg Fortelle Deg En Utrolig Historie? [BA]

Klokken er 20.02. Torsdag kveld. Vindkulene feier over Bryggen. Jan Eggum kommer ut av en taxi utenfor inngangen på Radisson Blu Royal Hotell på Bryggen. Han kommer rett fra en event-jobb for Statoil. Om 58 minutter skal han spille sin andre av åtte konserter på Madam Felle før jul. – Egentlig er jeg ganske avslappet […]

Les hele artikkelen →

Eggum & Sivertsen & Dizzie.

04.12.2013
Thumbnail image for Eggum & Sivertsen & Dizzie.

Jan Eggum og Halvdan Sivertsen rykker inn på Dizzie Showteater fra 15. til 25. januar. Oslo-folket kan forvente det vei-testa parhesteriet de to har perfeksjonert gjennom (til sammen) cirka hundre år på tur opp og på turné, backet av et mur-tight band og en gigantisk samling klassiske låter. Hotellpakke finner du for eksempel her.

Les hele artikkelen →

Jan Eggum I Fin Form [Strandbuen]

22.11.2013
Thumbnail image for Jan Eggum I Fin Form [Strandbuen]

Strandbuen skriver: Hypokonderen Jan Eggum hadde publikum i sin hule hånd fra start til slutt da han gjestet Torghuset og Jørpeland onsdag kveld. Musikalske perler på rekke og rad, krydret med en stor dose humor, gledet 150 frammøtte. Ryktet forteller om en melankolsk og heller trist artist. Et rykte Jan Eggum lever godt med, og til […]

Les hele artikkelen →

Eggum Går I Operaen.

06.09.2013
Thumbnail image for Eggum Går I Operaen.

Jan Eggum fylte 60 år desember 2011.I den anledning fylte han Grieghallen i Bergen til randen to ganger samme kveld. Konserten ble en fantastisk feiring av Eggums over 40 år lange karrieresom en av landets fremste artister og låtskrivere. Eggum kom ikke alene denne kvelden. Med seg hadde han blant annet fullt band og strykere […]

Les hele artikkelen →

Kosebamser!

05.09.2013

NORDHORDLAND / ARTHUR KLEIVELAND: – Dette er ”kosebamsane” våre, utbryt Judith Odland og Wenche Dale etter konserten med Jan Eggum og Halvdan Sivertsen i Lindåshallen. Dei folkekjære artistane fekk svært god kontakt med sitt publikum frå første stund. Jan Eggum og Halvdan Sivertsen var strålande tilfreds med responsen frå sine rundt 400 tilhøyrarar. Publikum song med, lo av alle vitsane og var veldig rause med applausen. – Dette var […]

Les hele artikkelen →