Post image for Tilbake Til Bergen (Igjen!)

Tilbake Til Bergen (Igjen!)

2.mai 2012

Årets store underholdningssuksess på TV har vært TV2-satsningen «Hver gang vi møtes». Programmet hvor syv kjente og kjære norske artister møtes, tolker og hedrer hverandre, har blitt mottatt med storm hos det norske TV-publikummet. To av disse artistene har til sammen ca 80 år på scenen og på landeveien bak seg, 120 år i livet, 20-30 plateutgivelser og langt flere hits på samvittigheten! De utgjør 50% av en av tidenes største norske musikalske show-suksesser – GitarKameratene (The Real GitarKameratene!).

Vi snakker selvfølgelig om to av våre mest kjente og kjære artister gjennom fire tiår, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen, som har slått seg sammen under navnet Eggum & Sivertsen og mottoet; sammen er vi i alle fall to – minst!  Sammen presenterer de en heidundrende helaftens konsert, kompet av et solid backingband.

Eggum & Sivertsen dykker dypt i hverandres sangskatter og presenterer et program bestående av tidløse slagere. Faren for gjenhør med “Kjærlighetsvisa”, “På’an igjen”, “En natt forbi”, “Sommerfuggel i vinterland” og mange flere perler er overhengende. Passelige doser nytt materiale av så vel musikalsk som  muntlig karakter kan også forventes!

Turneen med de to herrene i mars og april var en eneste lang suksess, med utsolgte hus over alt. Den ble avsluttet med 5 fulle hus på Ole Bull Scene i Bergen. På grunn av den enorme pågangen etter billetter er vi glade for at både Jan og Halvdan har funnet tid til å komme tilbake til byen for å gjøre en ekstra konsert i Grieghallen fredag 23. november!

Billettsalget starter 3. mai kl. 09.00

Leave a Comment